15 maj 2011

Bröllopsinbjudningar

Våren är verkligen här och bröllopssäsongen har börjat. Och med erfarenhet påstår jag att den kommer att pågå ett bra tag till.

I stort sett varje dag har vi blivande brudpar som kommer in till oss och vill ha råd och hjälp och naturligtvis står vi till tjänst med vår kompetens och inspiration. Dessutom tycker vi mycket om bröllop. :)

Idag tänkte jag bjuda på några olika typer av inbjudningskort till bröllop. Förutom dessa finns det två hela bröllopsserier att beskåda i butikens skyltfönster. I serierna ingår inbjudan, vigselprogram, middagsprogram, två olika varianter på placeringskort samt tackkort.


Jag älskar att göra bröllopsinbjudningar. Det är roligt att variera och inte försöka göra det traditionella och klassiska, som är så vanliga. Våga hitta alternativ som ändå går att massproducera, för när man ska göra många kort ska det inte vara för komplicerat. Man ska kunna sätta även den pysseloerfarne på att kunna hjälpa till att göra snygga kort.

Stämplarna är från Pysseldags första bröllopsserie och de finner man i webshopen.

Förutom att vi tillhandahåller ett stort och brett sortiment av papper, band, dekorationer m m, erbjuder vi även våra tjänster att göra bröllopsinbjudningar samt hela serier.
Det går även utmärkt att komma till oss efter bröllopet för att få tips eller hjälp med att göra tackkort.

Så välkomna in till butiken så hjälper vi er gärna.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!