23 maj 2011

Bröllopsdag-kort

Idag firar kära vänner sin bröllopsdag.
De ska gå ut och äta gott och jag och K passar barnen under tiden. En av barnen är min gudson. ♥Förutom att skicka iväg dem på restaurang och passa barn har jag passat på att göra ett bröllopsdag-kort till dem. Egentligen hade jag hoppats att de senaste Pysseldagsstämplarna hade kommit så att jag hade kunnat använda dem på kortet. Men man kan inte få allt. :)Jag har använt pearl cardstock, ljusblått cs och ett mönsterpapper, som jag tyvärr inte vet märket på.
Motivet är Tatty Teddy från DoCrafts. Det är en stämpel som jag stämplat med grå Memento och färglagt med Copic Ciao på 4CC-papper.
Jag har använt en av MS's kantstansar och gjort "band" att skriva på. Lyckades skriva fel antal år. Ooooops. Men jag är nog förlåten. :)


Insidan har två små hjärtan som jag stansat ut med en stans från Fiskars. Dessa hjärtan finns i två olika storlekar.


Av insidan har jag gjort bakgrunden till en ficka och satt en tag jag gjort själv genom att bara skära ut, dekorera och texta för att till sist göra hål med crop-a-dile och trä ett band i.


Det var allt från mig idag. Det är öppet ett tag till. Sen bär det av för att barnvakta. :)
Jag vill önska er alla en trevlig måndagkväll.Kram

1 kommentar :

  1. Ååh vilket fint kort, och jag blir som vanligt grön av avund när jag ser hur du färglägger. Nya stämplar? Nu blir jag nyfiken :) Kram

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!