27 apr. 2011

Woodland Folk - underbara serie att skapa med

Hej på er alla!Klockan är strax midnatt och jag tänkte göra ett riktigt sent inlägg idag. Men bättre sent än inte alls. :)Påsken är över, i alla fall här i östergötland. Många andra har påsklov denna vecka och till dem önskar jag ett härligt lov. :)

Varje dag blir naturen vackare och grönare. Imorse kvittrade fåglar för fullt när det började ljusna. Det är underbart ute och man kan bara älska våren (även om man är pollenallergiker, vilket jag är).Jag har varit och klippt mig ikväll. Jag visste inte riktigt hur jag ville ha frisyren, men det blev kort i nacken och lutande bob framåt. Jag blev jättenöjd.
Efter klippningen åkte jag till min PartyLiteledare Yvonne. Vi hade en trevlig stund, som alltid och jag kom inte tomhänt därifrån. :)Jag tänkte visa ett kort jag började på när vi hade Stockholm City Scrap sista helgen i mars. Jag stämplade upp den underbara stämpeln med woodland folk och färglade med copicpennor. Visst är det helt underbara figurer?! Det finns papper, dies, m m i den serien och vi kan ta hem alltihop. :)Jag gjorde ett vanligt stafflikort och som stopp använde jag en biten riven co'ordinationpapper som jag chalkat och graverat ordet vänner i.

Motiven är monterat med 3D-kuddar.

Vimplarna har jag klippt ut från ett mönsterpapper. Tanken är att man ska kunna stämpla eller skriva på dem beroende på vad man vill skriva. :)
När man ska färglägga dessa rekommenderar jag att man använder brun stämpeldyna. Det blir en mer naturlig färg. Svart stämpeldyna blir för hårda konturer.

Sov nu gott allihop och ha en härlig onsdag. :)
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!