25 apr. 2011

Glad Påsk

Hej på er alla!


Jag lever, i allra högsta grad och mår bra. Jag njuter av detta underbara väder vi fått denna påskhelg. Ca 18 grader varje dag med strålande solsken är inte fy skam. Och jag har varit ute lite varje dag och fått lite färg på mig. Det gör att man känner sig lite piggare och fräschare. :)Idag har jag rensat vår runda rabatt samt klippt till trollhasseln, syrénträdet och en röd buske. 
Igår och idag åt vi frukost ute på altanen. Det är så underbart att kunna sitta där ute och äta frukost medan katterna springer ut och kollar runt i trädgården. Höra fåglarna kvittra och barnen i grannskapet skratta. Det är underbart.Jag har varit mycket dålig på att blogga de senaste veckorna, men orken har inte funnits när väl tiden funnits där. Men det håller på att ändras nu. :)Jag har producerat en hel del kort och annat som står i butiken, så material att visa finns verkligen. :)
Och jag hoppas kunna släppa en ny kollektion med stämplar inom kort som är inför mors dag, studenten, skolavslutning, midsommar, sommar, kräftskiva, m m. Så det finns mycket att se fram emot. :)Ikväll tänkte jag visa lite kort jag gjort med helt underbara papper. Tyvärr tror jag inte att de ligger upp i Designats webshop, men det ska vi ändra på. Just de papperna jag använt är i storlek 6*6", men finns även som 12*12". Det är samma papper som vi använde på askarna på Papperallaträffen.


Här är det första kortet jag gjorde. Jag gjorde om kortet lite mot vad originalmallen visade (endast fickor och ingen insida).
På detta kort har jag valt att inte sätta något i fickorna (vilka är de två understa vikningarna). Där kan man välja att sätta tags, rulla små rullar av sedlar, m m - vad man än känner för att sätta i.

Förutom att det är underbara mönster och färger har dessa papper en underbar och annorlunda struktur, vilket man tydligt kan se här på denna bild.
Jag valde att stämpla fyra olika texter på kortet och hade faktiskt en vän i tankarna när jag gjorde detta kort. Hon har haft och har det lite tufft och behöver höra dessa meningar ganska ofta. ♥

För att göra kortet lite roligare valde jag att göra så att man kunde skriva inuti kortet.
Överst syns då samma text eftersom det är synligt när kortet är stängt.
Blommorna är rub-ons som är annorlunda glittrade. Mycket lätta att arbeta med och mycket vackra tycker jag. Kortet här gör dem inte rättvisa.Här är ett annat kort jag gjort, fortfarande med samma papper som på förra kortet. De passar så oerhört bra ihop och man köper dessa papper i block.
Här har jag gjort ett annorlunda och alternativt stafflikort. De är så enkla och roliga att göra.

Jag har använt rub-ons till både texter och motiv som man ser på kortet. 
Braden, som håller kortet på plats, är gjort för att passa till papperna.

Vill ni se på påskkort, kan ni gå in och titta på Designatbloggen där jag gjort ett påskinlägg idag. :)Ha en fortsatt bra, solig och trevlig påskhelg.

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!