29 apr. 2011

En fantastisk kväll i Skänninge

Ikväll har jag hållt kurs i Skänninge i Skänninge församlingshem. Det var underbara Ilona och Theresia som hade anlitat mig att hålla kurs.


Jag har aldrig sett så kreativa människor som det var där ikväll. Inspirationen bara sprutade ur öronen på dem och de hade så roligt. Och egna alternativ till korten jag hade gjort kom de med. Wow! Jag var så imponerad. Och vi hade så mysigt och roligt. :) Och de ville göra om det snart igen med en ny kurs. Så det ser jag verkligen fram emot. :)Jag tänkte bjuda på ett litet kort idag när jag ändå är här och skriver lite.Stämpeln är från KennyK. Och fr o m imorgon fredag kommer det att vara kanonerbjudanden på dem. :) Handla för 300:- och du får köpa en KennyK-stämpel för 59:-. Handla för 600:- och handla två st KennyK för 59:-/st, osv.

Erbjudandet gäller t o m 7/5 eller så länge lagret räcker.Motivet är stämplad på 4CC-papper och målad med Copic Ciao.

Textstämpeln hittar man här.

Stjärnorna är utstansade med en jättebra stans som kallas Punch all over the page, och just denna stansar ut stjärnor. Och den kan verkligen stansa ut överallt eftersom att man kan dela på stansen, som hålls ihop av magneter. Jättesmidiga och bra. Det finns även fjärilar och hjärtan, men är slut för tillfället. Stansen är av märket Martha Stewart.Ha nu en härlig fredag :)

Kram

Kortet passar så bra nu

1 kommentar :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!