17 mars 2011

Vill du få en gratis textstämpel?

Ni är många där ute i landet som sitter på så många bra texter som ni skulle vilja ha till kort och LO's m m.
Och jag skulle gärna vilja ta del av alla små texter som ni gillar och vill ha i form av stämplar.Tanken är denna:

Maila mig på info(snabela)pysseldags.com vilken/vilka texter ni skulle vilja ha samt ert namn.

Är det så att den eller de texter ni föreslagit kommer med som stämpel kontaktar jag er och skickar en gummistämpel när den är klar (utseende på texten bestämmer jag, men man får alltid komma med förslag hur det skulle kunna se ut).

OBS! Är det ett citat eller låttext är det jätteviktigt att ni skriver vem som sagt det eller textförfattaren.Visst är väl det en ganska sjysst deal?! Jag har redan tre personer som kommer att få varsin stämpel nu i slutet på mars/början på april. :)Här är en stämpel från senaste kollektionen som släpptes på LinköpingScrap.
Det är en text jag verkligen försöker leva efter. Finns att köpa här.


Kram

1 kommentar :

  1. hej,
    ja textstämplar får man aldrig för få av. dels i olika teman såsom inom jul, påsk, dop, etc.

    förslag är korta dikter/texter inom dop är något jag saknar. gå in och kolla på denna länk: http://inha.blogg.se/2011/june/midsommarscrop-1.html. Här har jag i för sig skrivit ut på vanlig papper för att kunna ha text på kortet. tänk om man hade den texten som stämpel?! :)

    H:carina

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!