17 mars 2011

Stämplar, stämplar, stämplar

Kan man få för många stämplar? 
Jag tror inte det. Inte jag iallafall. :)Den 5/3 när det var LinköpingScrap släppte jag/Pysseldags en ny kollektion med stämplar. Dessa blev i mer romantisk ton och redan på mässan sålde de bra. Så bra att jag fått beställa fler på tryckning. :)

Dessa stämplar hittar ni här. Och kom ihåg att de går endast att köpa hos Designat.Och nu när det är Stockholm City Scrap den 26-27/3 kommer vi att släppa ytterligare kollektioner.

Det blir motivstämplar inför påsk, studenten, födelsedagar, hjärtan (fyllda och konturer) och bröllop.
Förutom det blir det en hel del nya textstämplar där det även finns med låttexter, perfekta till alla bröllopskort som ska göras.Och vill ni ha inspiration till bröllop, dop, m m är ni hjärtligt välkomna till Designatbutiken där jag och Camilla finns. Det går även utmärkt att boka in sig på kurs när ni ändå är i butiken. Och förutom ett brett utbud av produkter och kurser får man gärna sätta sig ner och fika lite då vi tycker det är jättetrevligt att prata med er. :)Och tack Åse från Reprint för att du kom förbi butiken idag. :) Det var jättekul att se dig. Örngottet åkte fram efter det att du var hos oss och syns nu väl när man ser soffan.Ha nu en bra torsdag imorgon.

KramInga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!