20 mars 2011

Projekt från Papperallaträffen som blir kurser hos Pysseldags

Igår var vi på Papperallaträffen på Värmdö.
Det var jättetrevligt och vi lärde oss otroligt mycket.
Massor med varor att handla. Men höjdpunkten var att träffa DoCrafts exportchef Kevin, som var otroligt trevlig och skämtsam. Han visade alla fina nyheter som kommer nu under året. Wow, kan jag bara säga. Gillar ni Mirananallen kommer ni bli allt annat än besvikna. :)
Och för er som är osäkra på vilken Mirandanallen är syns den här nedan. Detta är en liten nyckelring som jag fick igår av honom tillsammans med en ursäkt till min man. Hihi. :)Vi var uppdelade i olika grupper och fick göra olika saker. Bilderna jag visar idag är det jag och Karin F gjorde.

Samtliga saker kommer det bli kurser på inom väldigt kort. Ska bara få upp dem på hemsidan. :) Och eftersom vi älskade sakerna vi gjorde har vi nu försökt ta hem produkterna redan nu till er, men inte i så stort kvanitet så det är först till kvarn som gäller. Det är tur att vi kan beställa när det tar slut. :)

Det första jag fick göra var att altra en rund ask. Papperna är helt underbara och säljs med de olika mönsterna i en liten "bok". Banden, som har en sammetskänsla, har klister på baksidan och är mycket lätta att arbeta med. Knapparna är brads som jag satt genom locket.

Kurs nr två hade tema muffins, eller cupcakes. Lite roligt eftersom vi serverade våra underbara cupcakes på invigningshelgen. :)
Först ut var detta annorlunda och helt underbara kort. Det är dies som muffinsen är utstansade med. Diesen innehåller flera olika varianter så att man kan kombinera hur man vill när man dessutom använder olika papper. :)


Det sista jag fick göra var ett bokmärke där vi även där använde oss av utstansad muffins.
Förutom dies finns papper och clear stamps med muffins. Jättesöta!

Vi har även tagit hem 3D-motiv i Forever Friends samt papper och annat. Jättefina saker! Så håll utkik i butiken.

Och här är projekten Karin F gjorde. Visst är de fina?!Påskask med stafflikort.

Vi kommer att hålla kurser där man får göra dessa projekt. Kommer att kunna bokas inom väldigt kort. :)Nu ska jag lägga över bilder från dagens operaföreställning av Cosi Van Tutte där K är med och sjunger. Jag var mycket imponerad. Jag ska göra ett jättefint album från uppsättningen till världens härligaste regissörer. Så jag hoppas det var några foton som blev bra idag. :)Kram


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!