2 mars 2011

Kurs under Stockholm City Scraphelgen

God förmiddag på er alla! :)
Jag hoppas ni har en bra onsdag. Min är lite mindre bra, men alla dagar kan inte vara fantastiska, eller hur?! :)

Jag har spänningshuvudvärk och hostan har kommit tillbaka, för fjärde gången nu sen nyår. Inte alls skoj, men jag gör mitt bästa för att få den att lämna mig.Idag hoppas jag få stämplarna så att de kan klippas isär och packas till helgen när det är LinköpingScrap på John Bauergymnasiet i Mjärdevi i Linköping.

Men det var inte det jag tänkte berätta egentligen (om man läser rubriken).Gå in här och läs vad jag ska göra, förutom dema och sälja för Designat.

Coolt va?! Det är jättekul att Fia tycker att jag är så bra att jag ska hålla kurs där. Jag ser verkligen fram emot det. Det ska bli jätteskoj. Och det har redan trillat in en hel del bokningar berättade Fia för mig för en liten stund sen, så det gäller nog att vara snabb om man vill vara med.Några bilder har jag tyvärr inte att bjuda på än idag. De måste laddas över och ändras från RAW till jpg, så tyvärr blir detta ännu ett textinlägg.Ha en underbar dag så länge.

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!