20 mars 2011

100% nöjd kundgaranti är viktigt för oss

Eftersom jag designar stämplar och säljer till Designat är både Camilla och jag mycket måna om att ni/de som handlar stämplarna ska vara 100% nöjda med dem kvalitetsmässigt (utseendemässigt räknar jag med att det gillas eftersom man då köpt dem. ;) ).


Skulle det vara så att det är något fel på stämpeln - att den stämplar ojämnt  - är det otroligt viktigt att höra av sig till Camilla eller mig. Bäst är att kontakta mig direkt på info(snabel-a)pysseldags.com så tar jag itu med det. Eftersom det är jag som själv förpackar samtliga stämplar tittar jag på att varje individuell stämpel i övrigt ser bra ut innan de åker ner i påsarna. Det enda jag inte kan påverka är om de skulle vara lite ojämna i tjockleken. Är fallet så kontaktar jag tryckeriet och naturligtvis får du en ny stämpel. Jag skulle helst då vilja ha den felaktiga stämpeln i retur (jag står för ditt utlägg av porto) så att jag kan skicka denna till tryckeriet så att de ser vad som blivit fel.Vi vill att alla ska vara nöjda med de produkter ni köper. Så var inte rädda för att höra av er till någon av oss så ska vi hjälpa er på bästa sätt.Dessutom ska jag se till att det blir bättre kvalitet på bilderna på Designatshoppen. Det är jag som skickat iväg lite för dålig kvalitet på dem. I mitt lilla försvar har det varit lite tidsbrist och det viktigaste har för mig varit att ni kunde kunnat köpa dem så fort som möjligt eftersom efterfrågan varit så stor. Men det ska bli bättre. :)Vill du kolla på samtliga stämplar som finns till försäljning finns här, och bara här. De säljs endast hos Designat.Ha nu en fortsatt bra och förhoppningsvis solig söndag.

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!