3 feb. 2011

Romantisk hjärtask

God kväll/natt.


Idag tänkte jag visa en hjärtask. Det blir många hjärtan här nu på sidan, men det hoppas jag att ni står ut med. Det är ju inför alla hjärtans dag och förutom det är jag en ganska romantiskt lagd kvinna. :)Själva asken har jag köpt tidigare men fick sådan lust att altra den nu när jag fick så fina papper från Designat i mitt DT-paket.

Jag började med att måla hela locket samt insidan av asken i rosa akrylfärg.


Det är perfekt tycker jag när vissa papper bara är perfekta som de är, som detta. Det var bara att lägga locket och rita av hur jag ville ha det och klippa ut det sen. Och för att ge lite extra personlig touch stämplade jag lite grenar på pappret nere till vänster samt uppe till höger.

Efter det satte jag fast en liten skylt med två brads och hällde sen i lite 3D-lack.

Sen blev det lite blommor och nålar samt en fjäril.Allra sist satte jag på ett rosa spetsband längs kanten på locket.


En ask som finns att beskåda i butiken.
Och här är ett hjärta jag provade att göra. Dock kunde jag inte bestämma mig för om jag skulle hänga det eller sätta en pinne och ha i en blomkruka. Eller varför inte sätta istället för en rosett på ett inslaget paket?
Just detta hjärta fick p g a min velighet vara som det var. Dock kommer jag nog att göra fler och i olika storlekar för att kunna ha lite här och var.Ett och samma papper har jag använt här. Remsorna skar jag till med bredden 1,5 cm.

Sen har jag varvat sidorna med varandra för att få lite mer effekt när det är ihopsatt.Kommer du på fler användningsområden än jag har? Berätta gärna här vad man skulle kunna göra med dessa.


Det var allt från mig idag.

Glöm inte att titta in på PartyLitebloggen. Den är uppdaterad med februari månads erbjudanden för värdinnor, gäster och extra fina extraerbjudanden.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!