4 feb. 2011

Pysselkväll i Vreta

Ikväll har jag haft min andra pysselkväll i Vreta.
Första var i julas.De har gjort album och alla hjärtans dag-kort för glatta livet. De var otroligt duktiga allihop. Kreativa och provade gärna på lite egna varianter. Så otroligt kul att se och inspirerande för mig.Jag måste ju bara visa vad jag fann på anslagstavlan när jag kom in i korridoren och väntade på Åsa, som skulle möta mig och visa var vi skulle vara. :)Så nu är man "pysselproffs". :) Hihi. Gulligt tyckte jag.Tack tjejer för en jättetrevlig kväll. Det var härligt att träffa er alla igen och alla nya. 
Och vi ses tisdagen den 12:e april för påskpyssel. :)
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!