25 feb. 2011

Idag skickas nya stämpelkollektioner till tryckeriet

God morgon alla härliga människor där ute!


Idag är det fredag och det är underbart! Bara det är underbart. Sen att det är endast -3 grader känns skönt. Det har varit ca -15 grader i veckan, och det är inte skönt. Jag tror att vi alla längtar efter våren nu. :)Denna vecka har jag sytt kuddfordral, dukar samt klätt en tavla och en kökssoffa.

Förutom det har jag färdigställt massor med underbara textstämplar som passar perfekt nu för bröllop, påsken, konfirmation, våren i allmänhet m m. Totalt 44 stämplar tror jag att det blev. :)  Jätteläckra textstilar/fonter har texterna och de är till 97% på svenska. De kommer att släppas nästa lördag på LinköpingScrap och går endast att köpa hos Designat.Så idag ska jag skicka iväg filerna till tryckeriet så att de får levandegöra dem. Intresset för dem är redan stort efter dem, vilket glädjer mig oerhört.

Jag tänkte visa lite smakprov på några få av dem.

Ramarna är naturligtvis något jag satt dit nu.

Glad PåskDet kommer även att finnas en stämpel med lite roligare text till påsk också. :)En vacker text som är populär och som passar jättefint till bröllopsinbjudningar, men även annars också till någon man tycker om.

Och en inbjudan till bröllop. Det finns även en stämpel som det endast står inbjudan på.Storlekarna ovan är inte de egentliga storlekarna.

Nu är kollektionerna inskickade så nu ska vi fortsätta att ta itu med den gigantiska sändningen vi fick in igår från USA. Allt ska packas upp, prismärkas och hängas upp. :) Det är jättekul.Ni vet väl att alla kurser och pysselträffar nu utgår från Designatbutiken. Det går fortfarande jättebra att ha kurs på annan plats, men då är det minst sex deltagare som behövs (och milersättning betalas av deltagarna).

Men bokning av kurs gör man precis som tidigare på Pysseldags.com. :)Ha nu en underbar helg. Det ska jag ha. :)
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!