14 feb. 2011

Fotografering, alla hjärtans dagkort & nedpackning av butik

Igår var jag, Jennie och Annette iväg för att bli stylade och fotograferade.
Vi hade jättetrevligt. Det var underbara skåningar som kommit upp till Linköping och höll på hela dagen med detta.Det blev en hel del väntan, men det var det värt. Vi hade ju så skoj. Pratade med varandra och med andra. Härliga tjejer som också satt och väntade.Jag blev faktiskt väldigt nöjd med bilderna. En mycket duktig fotograf hade vi. Det klickade direkt och hon hade ett högt tempo när vi fotograferade.

Så att göra detta en dag kan jag verkligen rekommendera. Gratis är det också (om man inte vill ha några bilder vill säga).Jag tänkte visa lite fler alla hjärtans dagkort jag gjort.

Jag har medvetet gjort väldigt enkla kort för att visa att det inte alls krävs mycket material eller tid för att kunna göra ett fint kort att ge bort.De är verkligen jätteenkla att göra. Cardstock som delas  på längden i tre lika stora delar.
Några väl valda stämplar.
Vattendyna och vanlig svart stämpeldyna
Något motiv, t ex ett hjärta.
Lite band, gärna lite romantiskt med någon text eller hjärtan på.
Ett mönsterpapper som har flera textrutor, t ex Making Memories tag love, som nu är slut i shoppen, men som ser ut så här:Camilla har lyckats att få tidigare tillgång till den nya lokalen så därför har vi redan idag börjat packa ner lagret samt butiken och vi kommer att flytta nu i veckan. Det ska bli så kul att flytta in i den nya lokalen och få göra jättefint där. :) Men det är mycket arbete som återstår, men det är det väl värt.Men nu är det sängdags så att jag orkar fortsätta hjälpa till imorgon.Ha en trevlig alla hjärtans dag. Har du någon du tycker om, berätta det för denne. Sprid lite kärlek.

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!