27 feb. 2011

Brudtårta à la Pysseldags

Jag hoppas att ni alla haft en trevlig helg.
Det har jag. Vi har haft besök av Cicci och Niklas från Stockholm. De kom igår och åkte åter hem idag. Vi gick på Linköpings Studentspex sista föreställning igår.Idag har K genrep ett av tre på Cosi fan tutte. Tre genrep undrar kanske ni? Jo, i vissa fall är de tre stycken som delar på en roll och för att alla ska ha chans att öva så måste de då ha lika många genrep.De har premiär den 13:e mars i Domkyrkans församlingshem. Det kommer att bli jättebra! Jag ser verkligen fram emot att se föreställningen. Klicka på bilden för att komma till operagängets sida.Jag tänkte visa min bröllopstårta som jag gjort till Designat och som står i butiken i det vackra, vita skåpet.

Det har ju blivit så populärt att göra bröllopstårtor i papper och eftersom Pysseldags och Designat gärna hjälper till med bröllop på alla sätt och vis ville inte vi vara sämre utan ville även vi ha en tårta. :) Och jag ville gå lite mot strömmen och göra en kvadratisk eftersom alla jag sett varit cirkulära. :)För fler foton och info titta här.Det var jätteroligt att göra tårtan. Inte helt enkelt dock. Att göra en rund skulle nog vara lättare, men varför göra det lätt för sig?! :)Detta är en perfekt present att ge bort till ett par som gifter sig tycker jag. Inuti understa delen kan man välja att lägga sin bröllopspresent (om det är något litet), eller endast skriva och lägga sitt bröllopskort där i.Ha nu en trevlig söndagkväll.

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!