15 feb. 2011

Altrade böcker

Jag älskar anteckningsböcker. Och för att hålla koll på alla olika saker har jag köpt billiga anteckningsböcker på Biltema som jag sen altrat för att få dem mer personliga. Och här tänkte jag då visa två av dem.
Den första boken har jag i Designatbutiken. Detta är för att jag ofta kommer på saker där och då är det kanonbra att kunna skriva upp i den.

Och i denna bok samlar jag alla texter som jag skulle vilja göra textstämplar av. Det är kanon att ha en sådan bok. Funderar t o m på att ha den med mig i min handväska, men då behöver jag nog köpa en ny handväska tror jag så att den, min kalender och lite annat nödvändigt får plats. :)Jag hoppas att ni alla haft en underbar alla hjärtans dag.

Jag har haft det jättebra. Vi har packat klart Designatbutiken och imorgon är det dags för besiktning samt flyttning. Det ska bli så kul att inreda och göra fint. :)Ikväll har jag varit på fest med PartyLite där vi hade mycket fint besök. Det var jättetrevligt. Jag är glad att få ingå i ett sådant härligt gäng. :)Nu ska jag mysa lite med K och sen blir det att sova så att jag orkar morgondagen. :)
God natt.

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!