3 feb. 2011

Alla hjärtans dagkort med många stämplar

Hej på er!


Det är redan torsdag och dagarna flyger iväg, precis som lösa saker gör utanför fönstret. Idag är det verkligen blåsigt, vilket jag inte är så förtjust i. Nej hellre -10°, vindstilla, solsken och mycket snö. Men istället har vi +3°, is, lite sol (innan idag) och blåst. På vår gång, uppfart och gata kan man nu åka skridskor (om man inte är så noga med att isen ska vara jämn). Man behöver inte gasa med bilen. Den rullar fint ändå. Isen får gärna töa bort.


Här förbereds mycket inför alla hjärtans dag. Mycket ett reklamjippo tyvärr i dagens samhälle, men jag gillar ändå alla hjärtans dag. Jag brukar dock försöka visa min kärlek till alla som jag älskar på ett eller annat sätt året om då jag tycker detta är viktigt att göra det alltid och inte bara en dag på året. ;)


Som många kanske förstått går mitt pågående DT-uppdrag ut på att göra olika saker till alla hjärtans dag. Så jag fortsätter att visa vad jag gjort.


Idag är det ett kort. Jag fick en helt underbar journalstämpel av Camilla. Stämpeln finns dessutom på rea nu om man gillar den. Jag tycker den är helt underbar och såg direkt vad jag skulle kunnat göra, nämligen använda Pysseldags stämplar i den.
Jag har stämplat på kvistpapper och sen maskat in stämpeln från Magnolia.

Färglagt med Faber Castell-pennor men valt att inte använda thinner efteråt.Det blev inte superjämnt när jag stämplade orden, men det tycker jag inte gör något. Och så många olika variationer man kan få ihop med orden! I löööööööv it (om man får säga så om sina egna stämplar). :)

Lite vit penna ovanpå för att få ännu mer liv i texten.Och en närbild på motivet. Det blev underbara färger med polychromospennorna när man målar på beige papper. Så det kommer jag definitivt att göra fler gånger. :)


Nu ska jag packa för kvällens alla hjärtans dag-aktivitet. Oj vad det ska pysslas. :)

Ha en trevlig torsdagkväll.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!