12 jan. 2011

Träning & pysselträff är gött

Igår var jag först på möte med PartyLite. Det var lika trevligt som alltid.
När jag satt på mötet kände jag hur trött jag var. Jag hade ju beslutat kvällen innan att jag skulle passa på att träna på gymmet när jag ändå var inne i sta'n - ett beslut jag inte tyckte var lika roligt när jag satt där i soffan på mötet och var jättetrött.Åkte trots detta mot gymmet efter mötets slut. Undrade hur mycket jag skulle orka medan jag satt där och gäspade i bilen.Parkerade i det närbelägna parkeringshuset. Fick plats allra högst upp på taket. Det var inte många platser kvar så där hade jag tur.Tog min väska och vandrade mot gymmet. Mina skor var omgärdade av broddar, vilket var tur med tanke på att samtliga trottoarer var isbelagda. Men jag gick så bekymmersfritt så.In på simhallen. In med värdesakerna i ett skåp. In i omklädningsrummet. Byta om, fylla på vattenflaska med kallt vatten från kranen på omklädningsrummets toalett då kranen i gymmet ger ljummet vatten. Ner till gymmet. Grabba tag i ett tomt träningskort (som jag bett att de skulle lägga ut så det var ju bra att det fanns), fylla i mina uppgifter och ta mig till roddmaskinen, som alltid är min uppvärmningsmaskin.Efter det tränade jag på maskiner i 1½ timme. Det var så skönt. Jobbigt men skönt. Under tiden lyssnade jag på iPoden i min mobil på min träningsmusiklista jag satt ihop. Musik gör så otroligt mycket för mig. Det peppar mig och stärker mig att orka mer. Det stänger ute resten av världen så det är bara jag och maskinen jag jobbar på just då.När jag var nöjd med maskinerna gick jag till löpbandet. Eftersom vädret inte var särskilt roligt ute tänkte jag att jag skulle gå motsvarande tid på löpbandet som vår korta runda, 45 min. Valde Fat Burn-programmet och började gå i rask takt. Kände redan efter 30 min att jag kunde och skulle gå ännu längre än 45 min, så jag ökade till 60 min. De sista 5 minutrarna hade jag lite ont i höger knäveck. Vet inte om jag sträckte mig lite, men kände inte av det sen, så det var tack o lov inget allvarligt.

Så redan igår hade jag avklarat halva mitt promenadmål för veckan, 5 km. Det kändes jättebra.

Och gissa om jag kände mig supernöjd. 2½ timme hade jag tränat på gymmet. Och det kändes såååå bra!Väl duschad och ombytt begav jag mig till bilen för att åka och lämna den till Kalle så att han kunde komma hem smidigt från jobbet medan jag blev upphämtad av bästa Jennie och Sunna. Vi åkte till City Gross för att tilläggshandla till kvällens middag.På uppfarten hemma mötte vi Karin som var först på plats och hade fått vänta på oss i 5-10 min.
På plats inomhus i köket började vi direkt laga mat. Det blev korv stroganoff med lite sting samt ris, kokad i vår riskokare. Vi hjälptes åt allihop med middagen så det gick snabbt och smidigt. Kalle kom hem precis lagom till när middagen var klar. Så det var bara i med iläggsskiva till matbordet, ta mat och sätta sig för att äta.Efter maten började vi pyssla. Vi hade så roligt så vi skrattade så att tårarna rann. Det var helt underbart. Nästan alla var trötta och fnissiga och det var riktigt härligt. :)Så vilken kanondag jag hade! En guldtisdag verkligen.Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!