18 jan. 2011

Sverigepremiär för Pysseldags stämplar

Jag är så oerhört glad idag och samtidigt så rörd.
Det är en jättestor dag för mig.

Idag kom mina designade stämplar. Jag kommer nämligen nu att designa och trycka upp stämplar.Idag visar jag tre av stämplarna som kommer att finnas att köpa hos Designat i slutet på denna vecka eller början på nästa. De går bara att köpa där.

Stämpeln mäter 13*1 cmStämpeln mäter drygt 11*2 cm

Stämpeln mäter 14*2 cm

Förutom dessa tre kommer det att finnas 23 stämplar till att köpa. Ord och uttryck som är perfekta till alla ♥:ns dag men även annars. Dessa kommer att komma upp här i veckan också.Samtliga stämplar kommer att säljas omonterade så att var och en får välja hur man vill använda dem när ni ska stämpla.Så håll utkik på Designats hemsida efter när stämplarna släpps.

Och nu den närmsta tiden kommer det att dyka upp bilder på vad jag och min stämpelgrupp har hittat på med dessa.Och gissa om jag och K ska fira detta ikväll!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!