19 jan. 2011

Pysslar med mina nya stämplar

Idag har jag jobbat med mina nya stämplar. De blir skitsnygga när man stämplar. Nice! 
Jag jobbade hos Jessica och vi hade en jättehärlig dag.

Vid lunch åkte jag bort till Linda och gick ut med hennes underbara små vovvar. Vi hade en jättehärlig runda. De lydde mig jättebra och de var så duktiga.Ikväll hämtade jag Kalle och vi åkte och köpte en gymboll samt en yogamatta som jag ska ha när jag tränar hemma.Imorgon bär det av till Linda för att fortsätta att jobba med stämplarna. Sen på eftermiddagen blir det vidare jobb med Camilla med stämplarna.

Och på fredag blir det FORMEX!!!!! :)Det ska bli så skoj! Hoppas att ni har det lika bra som jag minst och att ni får vara friska.

KramP.s Alla stämplar ligger nu uppe i Designats webshop. :)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!