4 jan. 2011

Nya PartyLite-katalogen för 2011

Som vissa kanske redan vet, kom det en ny PartyLitekatalog nu den 1/1.
Och den finns, precis som den förra, på nätet.
Klicka här för att kolla in alla underbara produkter och dofter (som du hittar på sidan 68-69).

Massor med doftfria ljus i helt underbara färger har kommit. Dessa finns på sidan 67.Vill du ha en pappersversion av PartyLitekatalogen är det bara att boka in en visning av mig.

Lättast är att ringa mig, eller maila mig så bokar vi ett datum (har några få kvar) och då berättar jag mer om att vara värdinna. Men redan nu kan jag berätta att man som värdinna alltid får en värdinnegåva, som blir bättre och större för varje gång man är värdinna. :) Gåvan får man på visningen.

Vill du läsa lite om hur det är att vara värdinna, klicka här så kommer du till info.Januari månads värdinneerbjudande hittar du här. Där kan du ladda ner en pdf, där du ser vilka erbjudanden som är aktuella denna månad.

Januari månads gästerbjudande hittar du här. Även där kan du ladda ner en pdf, där du ser vilka erbjudanden som är aktuella denna månad.Är du nyfiken på att jobba med mig och bli oberoende konsult hos PartyLite? Då kan vi boka en tid där jag håller en info på ca 1 timme om hur det är att vara konsult och hur det går till. Och vill du läsa lite först om det kan du klicka här.Tanken med att vara konsult under mig är att ha kul. Det ska inte vara en massa krav hit och dit. Tanken är att man ska ha roligt och jobba efter sin egen förmåga eftersom allas liv ser olika ut. Vi tillhör en enhet som träffas regelbundet. Vi är ett härligt gäng med samma ambitioner och mål. Så låter detta intressant och spännande, hör av dig till mig. Vad är en timme av ditt liv för att få reda på mer?! :)Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!