20 jan. 2011

Kanonerbjudanden hos PartyLite

Först ut kommer detta erbjudande som gäller fr o m idag och resten av januari.

Det är ett fantastiskt erbjudande till alla våra värdinnor och gäster, som träder i kraft omgående och gäller januari ut. Det finns inga begränsningar eller minimikrav på ordinarie köp. Produklten är alldeles utmärkt att odla orkideér i också.

Klicka på bilden för att se erbjudandet.Förutom att ha pelarljus på dem kan man vända dem och ha stora teljus i dem eller flera vanliga teljus och använda som lykta. Det blir otroligt vackertDetta erbjudande kan ni använda och beställa till min visning, som jag har på måndag den 24/1.

Det är bara att beställa genom att

1. maila mig på pl(@)pysseldags.com,

2. betala in på mitt BG

3. hämta hemma hos mig. Jag kan skicka dem med posten, men du som mottagare får betala frakten för dem.
V 5 och V 6 har vi " wild week " då vi erbjuder våra kunder 40% rabatt på utvalda produkter. Flyer kommer att läggas upp här på bloggen på måndag.

Pararellt med detta erbjuder vi våra värdinnor under samma tidsperiod dubbelt produkttillgodohavande till priset av 100:-.Visst är även detta kanonerbjudanden?Jag har, som det är nu, tider kvar för visning 2/2, 4/2 och 5/2. Maila mig för att boka en visning.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!