3 jan. 2011

God fortsättning på 2011

Ja, då har nyårsafton varit. Vi har firat ut 2010 och firat in 2011.
Själva var vi i Stockholm hos goda vänner. Vi hade det jättetrevligt och mysigt. Sex vuxna och tre barn (mellan 2,5 och 4 år). Otroligt god mat, sällskapsspelande, mycket mobilprat samt tittande på fyrverkerier kring midnatt. Det var skönt att stå inomhus i värmen och titta på när alla grannar smällde. Betydligt tystare också än att vara ute. Och det snöade rätt rejält hela kvällen och natten så det var skönt att slippa det också. :)Mycket mys med deras katter har det blivit. Mycket spelande av Carcassonne.

Igår var vi ute och skottade deras uppfart. Det hade snöat säkert 7-8 cm på ett dygn, så det behövdes. Lilla T hjälpte till lite med sin lilla röda skyffel, men det var lite jobbigt så hon började klättra lite på snövallen på uppfarten istället. :) Den älskade lilla flickan har gett mig "kaffe". Jag har hjälpt henne med hennes vantar. Hon har räknat. Jag har läst Barmse för de allra minsta för henne. Hon och jag har myst i soffan och tittat på Alfons Åberg. Hon har sysselsatt både mig och Kalle. Det har varit jättemysigt. Så mysigt att vi bestämde oss för att stanna en dag till.Idag på väg hem passade vi på, tillsammans med övriga Linköping, att åka till Tornby och Ikanohuset. Vi passade på att köpa broddar så att det går att promenera här ute på landet utan att riskera att slå ihäl sig. Det blev även en laddninsdocka till mobilen som står vid datorn. Smidigt och bra.Väl hemma blev vi mötta av katterna. De är så söta som alltid kommer och möter oss i hallen och pratar med oss. Ikväll har de hållt sig i närheten av oss i stort sett hela tiden. Det är skönt att man varit saknad. Och vi har ju saknat dem jättemycket också. Borta bra men hemma bäst.Här har det töat lite när det regnade på nyårsafton som vi läste på Facebook att det hade gjort. Så här hemma är det en hel del is. Så det var verkligen en bra idé att vi köpte broddar. De ska testas imorgon. En hel del annat ska göras och hinnas med denna vecka när Kalle har semester.

När det blir ett nytt år får jag ny energi. Jag inspireras och får massor med idéer. Det är så mycket jag vill. Många önskningar, förhoppningar och planer. :) Det är otroligt mysigt och härligt. Det ska planeras och organiseras, vilket är två saker jag älskar att göra. :)

Och jag fick ett jättebra tips av Yogamamma på hennes blogg om några punkter man ska skriva om. Det kan hjälpa och underlätta hur jag ska se framåt på detta år och vilka mål jag ska ha. Det är viktigt att ha mål. Det blir lättare att veta vad man ska sträva mot. Både kortsiktiga och långsiktiga mål. Arbetsrelaterat och privat. Realistiska mål. :)

Det är nyttigt och bra att reflektera och se framåt.

Och jag är verkligen säker på att 2011 kommer att bli ett kanonår.

Och jag hoppas att det kommer att bli så för er med. :)Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!