23 jan. 2011

FORMEXmässan

Igår var jag, Camilla och Karin på FORMEXmässan i Stockholm.
Vi passade på att lämna K på jobbet och sen åkte vi mot storstaden.

Trafiken var bra och flöt på kanonfint.Väl där registrerade vi oss och gick in. Vi var nog runt i stort sett överallt på mässan.

Naturligtvis var vi mestadels av tiden hos Scrapbookingföretagen. Det var otroligt trevligt. Två av dem gav oss scrapbookingtidningar, som är jättebra och visar alla produkter som går att beställa. Så en sådan prenumeration kommer jag att fixa som man kan titta i när man är här på kurser. Sen kan Camilla ta in produkterna. Det fanns otroligt mycket fint! Det var mycket man ville ha.Vi hittade papper, jättevackra brads, stämplar, m m som vi förälskade oss i. Mums. :)

Jättehärliga människor som stod hos företagen. Bäst var Petraso för Inkido. En himla härlig tjej. Vi skämtade mycket och hade skoj, men fattade ju naturligtvis inte förrän efteråt att det var hon. Typiskt mig. :)En lång dag, men med otroligt mycket inspiration som kommer att göra våren helt underbar hos Pysseldags och Designat! Så det ska bli kul.

Och jag har bokat in Pysseldags på återförsäljarträff till ett av företagen som stod där. En återförsäljarträff är redan inbokad sen tidigare. Det ska bli så skoj att åka.Och naturligtvis har vi bokat in höstens mässa redan i våra kalendrar.Idag har jag gjort etiketter samt klippt till stämplarna. De kommer att finnas i butiken på måndag. Jag vet att det är många som frågar efter dem. Men det går redan nu att förbeställa dem i webshoppen redan nu. :) Visst är det hög service hos Designat?! En kanonbutik tycker jag.Imorgon blir det även mer arbete med den nya stämpelkollektionen som kommer inom kort.Och håll ögonen öppna efter en ny tävling som kommer inom kort.

Och naturligtvis kommer det inspiration med stämplarna. Jag ska redigera foton imorgon. För det är klart att man vill se stämplarna in action. :)

Ha en mysig och härlig söndag.

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!