10 jan. 2011

Fint till vardags

Jag är noga med att det alltid ska kännas fint. Vi använder finporslinet och finbestick även till vardags. För har man fina saker ska de användas och inte vara undanstoppade i skåp.


Samma sak gäller med div saker som man använder dagligen. Jag tycker det är jätteroligt att piffa upp saker så att det blir roligare när man ska använda dem. Jag har ju tidigare altrat vitaminburkar, teaskar, melittahållare, nyckelskåp, m m.Här är t ex melittahållaren som jag altrat ena sidan till jul medan andra sidan är för resten av året.Det är egentligen en träkorg från Panduro, om jag inte missminner mig. Den hade två metallhandtag som jag snabbt skruvade av.

Hela korgen har blivit målad i en cremevit färg.Jag har klätt en melittapåse med papper och i den sitter denna dekoration.Det blev mycket mysigare, när jag hade klätt den, att göra kaffe. Sådana saker gör väldigt stor skillnad för mig och kan man göra saker roligare och mysigare är det verkligen värt det. :)

En annan sak jag gjort är att jag altrat en metallburk som jag aldrig tyckt om. Jag borde väl göra det eftersom den var gammeldags, men jag har bara gillat burken, men inte färgerna eller bilden. Dessutom var det en julburk och jag vill kunna använda den året runt. Därför altrades den nu.Jag är värdelös på att ta före-bilder och höll ju nästan på att glömma det nu med, som ni ser. :) Men tack o lov hann jag bara klistra på lite. Som sagt, inte min typ av färger.Och här kommer då den färdiga burken. :) Jag hoppas ingen tycker att jag förstört burken nu. Å andra sidan är det ju min burk och jag är mycket mer nöjd med den nu. :)

På andra sidan ett recept på hemgjord müsli som jag ska ta och göra i veckan. Det är min goda vän Cicci som gett mig receptet. Det är en nyttig och god müsli. Och det är ju kanonbra att ha receptet på burken. Då blir man inte av med det. :)Nu ska jag förbereda mig inför kvällens PartyLitevisning. Det ska bli härligt och kul att få dela ut de nya katalogerna och låta gästerna och värdinnan att få sniffa på alla nya dofter. :)Ha det jättebra allihop.

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!