11 jan. 2011

Egengjorda marmeladkorgar & adressetiketter

Jag tycker om att köpa närproducerade saker och är det dessutom från någon man känner så känns det ännu bättre. Därför beställde jag hemgjord marmelad av en kurskamrat från starta eget-kursen jag gick i våras. Hon heter Lotta Björkén, som har Skafferi Uknadalen i/utanför Åtvidaberg. Tyvärr finns ingen hemsida, men sök på namnet om ni är intresserade.Jag köpte två olika marmelader till Kalles familj samt till oss. Julmarmeladen har jag smakat och den var underbart god. Lingonmarmeladen kommer snart att provas också. :)Jag ville göra något gulligt med marmeladburkarna och bestämde mig då för att göra små korgar. Så det var bara att sätta sig och måtta ihop något och det blev faktiskt ganska bra om jag får säga det själv.
Här ser man baksidan av dem. Grunden på den var en cardstock som sen klätts med mönsterpapper.

På sidorna satte jag ihop olika snöflingor och lite blad.

Dessutom gjorde jag då egna adressetiketter. Samma grundbas, men alla är ändå olika.

Olika kantstansar och bakgrundsmotiv.

Förutom detta gjorde jag en låda i papper där jag lade i pocketböcker till Kalles moster Mille, men den glömde jag att fotografera. Det är typiskt jag. :)Nu ska jag sätta mig och fortsätta och slutföra vad jag gjorde igår som snart kommer upp här i bloggen. Det är till en av alla hjärtans dag-kurserna som strax läggs upp på Pysseldags.com.Ikväll är det pysselträff, som vanligt (även om jag inte lagt upp den i kalendern). Kl 18 och framåt är man välkommen. :) Ha en bra tisdag.

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!