24 jan. 2011

Alster med stämplarna

Idag har det varit nybörjarkurs på korttillverkning. Det var jätteskoj. Det är oerhört roligt att hålla kurser och få göra andra glada och känna att de lär sig något och hur de växer under dessa tre timmar vi jobbar. :) Det värmer i hjärtat.


Och äntligen har jag redigerat bilderna där jag använt material från Designat samt mina stämplar som idag finns att köpa i den fysiska butiken. Tjohoooo. :)Först altrade jag en teask. Det är så otroligt kul att altra teaskar. Jag gillar formen på dem. Storleken är perfekt. Och sen behöver man inte bara ha te i dem utan mycket annat också.

Samtliga hörn är chalkade och hjärtana likaså.

Banderollen har jag gjort själv samt att jag valde ut orden "till mitt hjärta". Det är så skoj att kunna sätta ihop orden till olika meningar. Det blir mycket mer personligt då tycker jag. :)Även locket fick ett hjärta under banderollen.Det är ett och samma papper jag använt till asken. Båda sidorna var så snygga att jag tänkte att det skulle bli häftigare att köra andra sidan på locket än att hela asken skulle ha samma sida.

Pappret är från BoBunnys serie Tweetheart och heter Love Bandit.

Bandet hittar du här.

Stämplarna är Till, Mitt och Hjärta.Imorgon kommer ett annat alster. Nu ska jag fortsätta redigera bilder.

Ha en fortsatt trevlig kväll. :)
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!