25 jan. 2011

Alla hjärtans dagask att ge bort

Godmorgon!
Här snöar det åter igen. Tack o lov är det små flingor. Talgoxen sitter på en talgboll som hänger på verandan och äter för fullt. Inne har jag morgontrötta katter.

Själv är det lite fakturering på gång samt packa visningsväskan för ikväll. Det är alltid lika kul att ha visning. :) Få visa upp jättefina produkter och dofter. Mums. :)Idag tänkte jag visa en annan perfekt alla hjärtans dagpresent.

Jag har använt en liten metallask som innehåll en armbandsklocka, som jag fick när jag anställdes som konsult 2007. Den har bara stått på en hylla och på locket stod företagsnamnet, vilket inte är så kul. Så därför altrade jag denna ask med papper och stämplar. :)Prickiga pappret är från BoBunny och heter Passion Fruit Dot.

Pappret med stora hjärtan är från Nikki Sivils och hittas i den fysiska butiken.

Rosa CS.

Kantstans är från Martha Stewart. Vet ej om den finns hos Designat just nu.

Puss & Kram Älskling är Pysseldags egna stämplar. Följ länkarna så kommer du direkt till stämplarna. :)Alla hjärtans dagasken finns att beskåda tillsammans med mina andra alster i Designats fysiska butik. :)Nu ska jag packa. :)
Tack för alla trevliga hälsningar. Ni är underbara. :)
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!