26 jan. 2011

Alla hjärtans dag-kort

Solen skiner så fint idag. Det var -12° imorse när K missade tåget och jag körde honom till jobbet. På vägen hem fick jag stanna för en liten ekorre som satt på vägen och tittade på ett träd, som han sen hoppade upp i. Medan han funderade på att skutta iväg satt jag och betraktade den. De är så söta! :)


Idag har jag varit på PartyLitemöte mot ledarskap. Givande som alltid. Lite nya tips och peppningar. :)

Ikväll blir det PartyLitevisning igen. Det ska bli jätteskoj. :)Idag blir det ingen ask, utan ett kort som funkar jättebra att ge bort till någon man tycker om på alla hjärtans dag. Men det funkar precis lika bra att ge bort annars också, kanske som tack för hjälpen, eller bara för att någon är en god vän som alltid finns där för en, eller liknande.Ett vanligt kort med måtten 15*15 cm.

Tårtpapper, som jag färgat in med distress och svamp, precis som bakgrundspappret som jag själv dekorerat med ordet ängel.

Bandet var redan perfekt, så det har jag bara satt fast.

Banderollen har jag själv gjort i akvarellpapper.

Och de små hjärtana sparade jag från när jag gjorde kanten på asken i föregående inlägg. Dessa små hjärtan chalkade jag sen.Tårtpappret, bandet och Pysseldags stämplar (ängel, tack, min och hjärtevän) hittar du hos Designat i den fysiska butiken.Ett jätteenkelt kort att göra. Tar inte alls lång tid, men uppskattas så av mottagaren. Så varför inte göra någon glad?! :)Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!