1 dec. 2010

Vinnarna i blog candyn

Förlåt att ni fått vänta på dragningen, men nätet har varit nere. Något hade hänt mellan Mantorp och Gottlösa. Dessutom var Bahnhofs serverhall utslagen. Men nu är det äntligen löst igen och vi har nät. Gissa om jag är lycklig. Så låst man blir när man inte har nät. Det är ju inte klokt som man anpassat sig till att alltid ha tillgång till nät.


Tack till alla som varit med och tävlat! Att det skulle bli 85 stycken som ville vara med översteg mina förväntningar rejält. Det hade jag aldrig trott. Tack till er alla. :)Nu har jag dragit tre vinnare, för det var ju tre jättefina priser man kunde vinna.

Kommer ni ihåg dem?Vinst A innehåller:

* Ultimate Proväskan med verktyg och instruktionsbokVinst B innehåller:

* Tim Holtz/Sizzix dies Tattered Florals

* Hjärtnålarpaket från Inkido (sponsrat av Designat)Vinst C innehåller:

* Martha Stewart stans frond (sponsrat av Designat)

* 10 st 6*6 dubbelmönstrade jul- och vinterpapper från Jovial

* 6 st Zig Memory Brushables (nr 026, 080, 081, 301, 803 och 807)

* 3 st ministämplar

* 1 flaska Liquid Appliqué (att göra snö med på kort och/eller Layouter)

* 1 flaska Distress Crackle Paint clear Rock Candy

* 6 st filtjulbockar (2 röda, 2 vita och 2 svarta)Jag använde mig av random.org, smidigt och bra.

Och här är alla tävlande.Vinnare av vinst A är...... *trumvirvel* ......
Vinnare av vinst B är ...... *trumvirvel* ......
Vinnare av vinst C är ...... *trumvirvel* ......

Nr 74. MolpanEtt jättegrattis till er tre.

Ni har t o m den 5:e december på er att lämna namn och adress i kommentarerna här till detta inlägg.

Har jag inte fått svar natten till den 6:e kommer jag att dra ett nytt nummer för den eller de vinster som inte gjorts anspråk på.Jag önskar så att jag kunde ge er alla ett pris, men det är inte sista gången vi har blog candy.

Men jag hoppas att ni alla tittar ni här för att bli inspirerade. :)Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!