2 dec. 2010

Välkomna mitt lilla DT-gäng

Jag skulle vilja välkomna två underbara tjejer till mitt DT-gäng, som jag beslutat att starta.
De kommer att hjälpa till vid kurser/aktiviteter samt stå för en del inspiration på bloggen inför våra kurser och aktiviteter.

Naturligtvis kommer jag att göra en hel del inspiration också. Det kan jag inte låta bli. :)Välkomna Karin Frykevall och Jennie GottfridssonTvå helt underbara tjejer som alltid finns där för mig och jag finns där för dem.

De pysslar och är så härliga. De brukar vara med på pysselträffarna. :)Jag lovar att jag ska ta väl hand om er tjejer och se till att ni känner er uppskattade då det är ett ömsesidigt givande och tagande. Jag kommer inte att ta er för givet och öppen och rak kommunikation är vad jag tror på och går efter. :)

Det ska bli jättekul att ha er ombord och ni är mycket värdefulla. Och ni kommer ju att vara delaktiga i de spännande planerna här framöver (som är en hemlighet för många av er andra - allt för att öka spänningen;) ). :)Inom kort kommer ni besökare att få varsin kort presentation från tjejerna, och ni som kommer på pysselträffar och/eller kurser kommer att träffa på dessa sprudlande tjejer. :)Välkomna än en gång. :)
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!