22 dec. 2010

Tips på julklapp & frukostmys

Presentkort är aldrig fel att ge någon som man inte vet exakt vad man ska ge. De kanske redan har de sakerna man tänkt ut. Men att ge ett presentkort med stort urval är perfekt. Då kan personen själv bestämma vad hon/han vill lägga pengarna på.


Hos Pysseldags kan du välja att ge bort ett presentkort på 300:-. Då får personen välja en valfri kurs. Vill man ge bort två kurser kan man göra det. Då behöver man endast betala 500:- istället för ord. pris som är 600:-.Detta erbjudande gäller både på presentkort, men även vid bokning av kurs för dig och en vän. Gå in på Pysseldags hemsida för att läsa mer.Inatt har vi haft riktigt kallt här. Exakt hur kallt vet jag inte, men ganska då det varit en klar himmel och månen har reflekterat solens ljus väldigt väl.Nu är det molnigt. Hur vet jag detta? Jo det snöar ganska mycket. Så pass att K får köra väldigt lugnt till jobbet idag. Han ringde för en liten stund sen och sa att vädret är så dåligt att det inte går fort fram. Men hellre sent än inte alls.

Idag har han även besiktning av bilen. Det borde ju gå bra med en 3-årig bil tycker man. Och vi bytte ju lampa i måndags så den får vi ingen anmärkning på. :)Idag blir det en hel del fixande. Jag har några telefonsamtal att klara av. Håret ska färgas och julklappar ska slås in. Dessutom ska det ju jobbas en hel del - inte att förglömma. :) Jag älskar mitt jobb! :)Ha nu en bra dag allihop.

Jag kommer att blogga lite senare med bilder på julkort som borde dimpa ner i brevlådorna idag (helst).

Men så länge bjuder jag på en bild jag tog med mobilen nu på morgonen.Jag steg upp lite tidigare, tände ljus, kokade kaffe och fixade fram frukost till mig och K. Packade ner lunch till honom och tände vid garaget så att han lättare skulle se när han kom ut. Det som inte syns på bilden är att jag hade framme våra tomtebrickor att ha smörgåsarna på. :) Ska det vara juligt så ska det.Ha nu en underbar onsdag allihop.

Och lämna gärna ett litet avtryck. Det gör mig alltid glad. :)
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!