22 dec. 2010

Tändsticksaskar av Karin
Detta fina foto fick jag av Karin ikväll.

Vilka underbara tändsticksaskar hon gjort! 
Motivstämplarna är Bildmålarna, hÄnglar och Skogstokiga.

Textstämplar från Inkido, hÄnglar, m m.Karin har färglagt motiven med Promarkerpennor och hon är duktig på det också. :)Att ge bort en altrad (pyntad) tändsticksask och några teljus (samma storlek som värmeljus) från PartyLite är en perfekt present som funkar året runt. Nu i vintertider tänder vi mycket för mysfaktorn och för värmen, och på sommaren för att hålla myggor borta samt mysfaktor.

12 st teljus kostar 95:-.

Ljusen består av 100% vax. Vekarna är av 100% bomull. Ljusen är fria från metaller och kemikalier och går faktiskt utmärkt att smaka på då de klassas som livsmedel.

Behållaren är gjord av genomskinklig plast, som smälter vid brand istället för att antändas och bidra till branden. Behållaren har små tassar undertill så att luften kan strömma fritt undertill. Behållaren gör även att ljuset sprids mycket och väl.
PartyLites ljus blir endast 60 grader istället för över 300 grader.

Ett teljus har en brinntid på 4-6 timmar och all vax brinner upp till skillnad mot de flesta värmeljus där det är en hel del paraffin eller stearin kvar när veken är uppeldad.

Det finns massor med olika dofter men det finns även en hel del doftfria teljus i olika färger.

Och t o m 31/12 är det teljusspecial. Om man köper en produkt (t ex ett paket teljus) får man sen köpa fem paket teljus och betalar då endast för tre paket. Man sparar då 190:- och det är ju inte fel. :)Tack Karin för underbar inspiration.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!