10 dec. 2010

Recepttavlor i juletid

Eftersom jag älskar att göra personliga saker gjorde jag tre recepttavlor för drygt tre år sedan. Dessa har suttit och stått på en vägg i köket och prytt en vägg. De har varit mycket uppskattade och vi har haft nytta av dem då det är recept som använts hyfsat flitigt. :)


Tavla 1

Tavla 2
Tavla 3

Jag hade då scrappat i ca sex månader och det är liiiiiiite skillnad på vad jag gör idag, vill jag tro i alla fall. :)I flera år har jag tänkt att jag skulle göra recept som passar till julen, men det har inte blivit av, förrän i år. :)

Nu har jag visserligen en tavla kvar att göra, men den tänker jag göra på söndagens scrapmara eller nästa vecka, så den finns där innan julafton. :)

(Vill du se bilden ännu lite större, klicka på den lilla tavlan här ovan)Jag blev supernöjd med tavlan. Bakgrundspappret var vitt från början så det har stämplats, embossats och färgats in. Det är så skoj att göra egna mönsterpapper. Det blir så mycket mer personligt då, även om jag älskar att köpa mönsterpapper också. :)

Och här är den andra tavlan jag gjort. Jag ville inte köra exakt samma stil på tavlorna så här har jag faktiskt använt mig av färdigt mönsterpapper, men jag har stämplat den mindre varianten av grisen på bakgrundspappret.

Så nu har jag då den tredje tavlan kvar. Jag vet precis vad det är som ska sitta i den och det kommer att bli så fint. :)Till sist tänkte jag visa vad jag hittade i min säng igår kväll när jag skulle gå och lägga mig.En liten superkelig Mysan som hade det så skönt. Vi kelade en bra stund och hela hon och sängen vibrerade av hennes spinnande. ♥ Fotot är taget med min iPhone.Ha nu en supermysig helg. Glöm inte att koppla av och göra roliga saker i all stress.

Och kom gärna förbi på söndagens scrapmara. Den börjar kl 12 och håller på lääääääänge. :)Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!