28 dec. 2010

Pysselträff ikväll med chans att beställa från PartyLite

Ikväll är det dags för 2010 års sista pysselträff - träffar som bara blir mer och mer populära, vilket jag verkligen gillar. :)


Det är alltid gratis att komma hit och pyssla. Man väljer själv vad man vill pyssla med och vill man bara komma med hit för sällskapets skull är man hjärligt välkommen då med. :)Vi börjar kl 18 idag och håller på så länge vi orkar.
Man får låna alla verktyg och saker som jag har och det har kommit in lite nya dies och stansar i Pysseldags ägo. :)Det är alltid någon liten form av fika och vill man vara med och bidra så kan man ta med något fikaaktigt.Ikväll kan man även beställa PartyLiteprodukter. Vi har bra erbjudanden på teljus men även en reakatalog. Och beställningar har redan kommit in. Det går jättebra att ringa mig (numret finns på Pysseldags hemsida) och ringa in din beställning. OBS! Jag måste ha pengarna så snart som möjligt för att kunna göra beställningen.Så vill du träffa jättehärliga människor, pyssla, ha mysigt och vara kreativ, kom ut till Pysseldags kl 18.

Välkomna :)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!