7 dec. 2010

Nytt DT-paket av Designat

Idag har jag lämnat vinst A till Outi, som blev jätteglad för den. :)
Jag postade dessutom vinst C så det hoppas jag är framme imorgon, senast på torsdag.Efter det åkte jag till Camilla och Designat. Jag fick ett nytt, fint DT-paket med härliga julpapper. Och så många fina nyheter det kommit. Mums. :) Så gå in ikväll eller imorgon på Designats hemsida så får ni se allt fint.Jag köpte denna fe idag. Hon och säkert 10 stämplar till från Sweet Pea Stamps har kommit in. Klicka på bilden för att komma till deras hemsida.Det ska bli härligt att färglägga henne. :)Ikväll bär det av till Vretagymnasiet för julkväll/kurs. Det ska bli jätteskoj så det ser jag verkligen fram emot.

Tre olika saker ska de få göra som de sedan kan göra hemma och inte bara till jul, men nu blir det med julpapper. :)Det händer mycket här annars också. Det största kan jag inte avslöja än, men det är skönt att vi är på god väg i allafall med planerna. Det riktigt spritter i mig och jag tror att det kommer att bli jättebra! :) Men det får vara en hemlighet ett tag till.Ni har väl inte glömt blog candyn, att ni kan vinna ett presentkort till ett värde av 500 kronor  på valfri kurs för dig och en valfri vän eller släkting?!Klicka på bilden eller här för att komma till blog candyn.Ha det så bra så länge.

Imorgon kommer det att komma lite nya alster här i bloggen. :)

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!