16 dec. 2010

Märkt de nya dofterna för 2011 ~ mums

Idag är det lite bättre med mig om man frånser hostan. Rösten låter oerhört kraxig (om man jämför med min vanliga röst). Men tack vare Bisolvon som man löser i vatten (går finfint i både varmt och kallt vatten) och dricker upp blir hostan bättre. Hittills har jag hunnit ta två omgångar (max tre/dag) och det är redan lite bättre. Jag hostar mindre och mer sällan och den börjar bli lösare. Så det känns skönt. De kan varmt rekommenderas. Det smakar som citronte, men med lite eftersmak. Men vill man må bättre är det bara att gilla läget.


Jag har fått en hel del gjort idag så imorgon blir det att fotografera en hel del samt lägga upp både här och på Designats och Prickiforms blogg.

Jag har testat en hel del saker som är så roliga att göra att de kommer att få platsa i kurserna. :)Det har snöat i omgångar här i Östergötland. Inatt/morse var det som värst. Det blåste rejält och det snöade väldigt tätt. Men Malmö och Skåne verkar ha haft det värst idag här i söder. Jag har tittat en del på Musikhjälpen och då har man sett hur mycket det snöat och hur mycket som lagt sig. Några cm verkar det ha blivit.Ikväll har jag, förutom jobbat lite till, packat upp de nya dofterna som gäller hos PartyLite fr o m 1/1 2011. Åh så många härliga dofter! Och fina färger har de också, och det uppskattas alltid. :)Jag har läst ikapp Google Reader. Där har jag samlat alla bloggar jag följer eller tycker är intressanta och när någon skrivit och postat ett nytt inlägg visar Google Reader detta, samt antalet inlägg som jag har att läsa sen jag läste just den bloggen senast. Det är så smidigt.

Jag hade över 1000 inlägg att läsa men jag har jobbat starkt på att komma ifatt. Flera sidor har jag tagit bort som inte är så intressanta längre. Det gör också att jag har mindre att gå igenom sen. Så jag känner mig mycket nöjd. Jag har försökt att skriva kommentarer i de flesta bloggarna, men även om jag inte alltid skriver betyder det inte att jag inte läser. Men jag vet samtidigt själv hur glad man blir när man får kommentarer.Annars inte så mycket nytt här idag, inte att visa i alla fall. Men det kommer ju snart. :)

Ha det så jättebra.

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!