23 dec. 2010

Lite julkort som förhoppningsvis kommit fram

God middag på er alla ute i vintervackra Sverige!


Jag hoppas det är bra med er alla.

Här är det lite mindre bra. Ont i halsen och värre hosta igen. Det är väldigt typiskt när man ska fira jul. Jag brukar bli dålig då känns det som. Nåja, bara jag är frisk till på måndag igen när jag ska jobba. :)Idag är det da'n före doppareda'n, som man brukar säga. Dock är det nog ganska få, i alla fall i vår generation, som har just dopp i grytan nu för tiden.Jag som kommer från Skåne är van vid att kalla idag (den 23/12) för lillejulafton. Jag tycker det är ett mysigt ord. Egentligen tycker jag bättre om lillejulafton än själva julafton. Man har fortfarande lite kvar att förbereda. Det råder en mysig stämning. Julklappar läggs fram. Det sista av maten förbereds och man smakar lite. Det är uppesittarkväll på flera kanaler. Man myser framför tv'n och äter klementiner och njuter av lugnet.Idag tänkte jag visa några av de julkort som jag hunnit göra och skickat. Jag önskar att jag hade hunnit göra fler. Alla som borde fått har inte fått, men det kan inte hjälpas. Det är lite därför jag gjorde ett digitalt också.

Pappret som jag embossat på är egentligen vinröd, men något har hänt. Men det blev ganska fint ändå på bild. :)

Även här är motivet embossat. Sen har jag tagit en liten fingerdutt och tagit lite vit stämpelfärg över snöflingorna.

Texterna är rub ons.

Här har jag använt en av de helt underbara embossingdiesen från Cuttlebug med julkulor. Lite större dies, vilket jag uppskattade. Inköpt tidigare i höst hos Designat, naturligtvis. :)

Bilden är från ett ark med flera vackra bilder, som jag förra året köpte hos Prickiform.

Textmotivet är embossat med silver detail, ett mycket bra och vackert embossingpulver.Jag har faktiskt skickat fler julkort, men jag måste ju ha mer att visa, så därför delar jag upp dem. :)

Ha nu en fortsatt trevlig och mysig lillejulafton. Och kör försiktigt om ni ska ut i trafiken idag.

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!