23 dec. 2010

Lekt frisörsalong ikväll

Ikväll har jag färgat mitt hår. Då jag har färgat det ljusare än vad jag egentligen är syns det så tydligt när det växt ut en bit. Och man vill ju vara lite fin på julafton, så därför färgade jag det ikväll.
Det blev egentligen en nyans ljusare då den jag brukar ha var slut. Men detta blev kanonbra tyckte jag.Och då julen är en givmild tid tänkte jag bjuda på foto på mig före och efter färgningen. :)Och under tiden jag färgade det njöt jag av lugn och ro i huset samt doften av vita snöbär som lyste upp min tillvaro i badrummet.Mitt hår är lite vildvuxet nu, men jag ska träffa min snälla och söta frisörska på måndag och klippa topparna. Det ska bli skönt, fastän det är lite dyrt.Nu blir det sängen.

Sov gott och ha en supermysig lillejulafton (som vi säger på skånska). :)

KramP.s Döm inte mina foton för hårt. De är tagna med min iPhone och det är inte lätt att ta foto på sig själv. :)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!