9 dec. 2010

Kurs för ungdomar, fotokavalkad, m m

Hej på er alla!
Har en liten stund att blogga nu innan jag ska ta itu med en massa saker till.


Jag höll ju kurs på Vretagymnasiet i tisdags kväll. Himmel så rolig och härlig kväll det var.

14 glada och jättehärliga ungdomar, varav fyra (tror jag om jag minns rätt) var killar, som ville pyssla och fika.

Vi hade jätteskoj och de var kanonduktiga! Och de sista fyra deltagarna ville aldrig sluta pyssla så vi drog över 25 minuter. :) De verkade jättenöjda och jag var mycket nöjd. Och vi pratade lite om att de vill boka mig igen i vinter, så det ser jag fram emot.


I tisdags och igår höll jag till hos Designat nästan hela dagen. Vi planerar, fixar, donar och har oss. Och så har vi jättetrevligt under tiden. Det är viktigt. :) Och igår kväll satt vi och färglade med våra Copicpennor. Det kommer att bli några annorlunda julkort till vissa i år. ;)
Idag har jag haft lite marktjänst samt haft Sunna på besök.

Jag har packat upp alla saker från Vretakursen samt från igår och det tar sin lilla tid. :)

Jag har även planerat lite inför söndagens scrapmara. Vi är några stycken som kommer att sitta och pyssla med sitt, men det finns några platser kvar. Så det är bara att gå in och boka sig. Kl 12 börjar vi på söndag och håller på hela dagen och kvällen. :) Det kostar ingenting att komma hit och pyssla (mer än bensin och ev mat om du inte har med dig egen matlåda). Mat kan vi annars fixa ihop om vi lägger en liten liten slant var.
Jag tänkte visa er lite bilder på saker jag gjorde till Cupolen och "Nu är det kul igen".

Först ut är en tavla jag gjorde av helt underbara papper. Det finns Askungen, Snövit, Törnrosa, Ariel och detta. :)

Ni hittar dem under nyheter och v.49 i webshoppen.

Alfabetet hittar ni här och det är rea på det nu. :)


Jag gjorde ju naturligtvis även en killtavla, för även killar gillar tavlor där det står var de bor. :)
Detta papper hittar ni också i nyheter v.49. Hela pappret är underbart och det kan man använda som det är. Eller klippa ut ytterligare och dekorera en färdig papperspåse. :)Askungen fick pryda en påse. De är så underbart vackra dessa papper. Lite glansiga är de också. :)
Och så en mer neutral påse med helt underbara papper. Och ugglan är en gnuggis. Så söta. ♥

Ett grattiskort i modell lite tuffare. Jag gillar verkligen detta papper med dödskallar och spökhus. Egentligen kanske ett halloweenpapper, men jag tycker att det passar jättebra så här också till någon tuffing. :)

Pappret är från Making Memories och finns att köpa i butiken, men ligger inte upplagd i webbutiken.

En helt underbar papperstillverkare eller serie är My little shoebox.

Dessa två jättetuffa papper kommer därifrån.

Sifferpapper och robotar. Passar ju jättebra till barn tycker jag. :)

Och även dessa kommer från samma tillverkare. Kolla in färgerna och motiven. Så söta. :)Påsen jag visade längre upp i detta inlägg är med papper därifrån.

Sen har jag gjort ytterligare ett kort, men det har jag glömt att ta foto på, så det får visas en annan dag.

Slutligen vill jag visa lite kort jag gjorde med The Greeting Farm's Wild West Anya, samt en fulsöt gris. Kan ju inte låta bli att tänka på Pyret i Julkalendern. :)

Och båda stämplarna är ute på rea. Grisen hittar jag inte i webbutiken, men den finns i den fysiska.Det var dagens lilla fotoskörd.

Jag hoppas jag inspirerat till lite saker som barn kan göra.

Färgerna jag använt är Promarkerpennor, som finns i Designats fysiska butik för endast 25:-/st. Perfekta pennor för barnen att använda (för de som håller sig på pappret). :)

Pappret heter 4CC och det finns också hos Designat. Kanonbra papper att måla med Promarker och Copic.Tack för titten idag.

Skriv gärna en liten hälsning att du varit här.

Och glöm inte att blog candyn fortfarande håller på. :)Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!