20 dec. 2010

Julkort à la Prickiform

Nu är det inte många dagar kvar till julafton. Fyra om man ska vara exakt.

De flesta av er har nog fått iväg era julkort. Jag är inte en av dem, men jag har liiiite tid på mig till. :)


Jag tänkte visa ett julkort jag gjorde till en utmaning som Elin höll i för många veckor sedan. Jag har glömt att fotografera kortet och kom äntligen för mig att göra det i helgen. Bättre sent än aldrig. :)Kortstommen är färdigköpt. Jag gillade valvfönstret och när utmaningen "gammal jul" kom, tänkte jag att denna stomme skulle bli perfekt.


Som fönster har jag satt OH-papper, som du kan köpa i din bokhandel.

Lite vitt cardstock som snövall och sen puffy som snölyktor och flingor.
Insidan består av den helt underbara granen, Julgran.01, som jag embossat i grönt.
Jag har stämplat Luciatåg, färglagt och klippt ut för att sen sätta dem på 3D-kuddar. Sist har jag satt dit de röda kulorna (röda pärlor) för att se att det skulle funka bra med fönstret.

Idag har jag varit på Apoteket för att bunkra upp med mer Bisolvon, min bästa vän i  hosttider. Det blev en sväng förbi postlådan för att få iväg det viktigaste julkortet (ska sätta mig ner nu ikväll med resterande) samt en sväng till Skänninge för att hämta ut PartyLitepaket. Förutom alla gästers saker blev det lite till mig med eftersom jag stod som värdinna. :) Gratis är gott! :)Väl hemma bytte jag och Kalle glödlampa på höger halvljus så att vi har fungerande lampor. Det är alltid trevligt att kunna se var man kör samt slippa på en tvåa på bilbesiktningen, som vi ska på nu på onsdag.Men fortsätta med julkorten var det ja. :)Ha en härlig måndagkväll.

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!