2 dec. 2010

Julklappsblog candy hos Pysseldags

Hej på er! Jag tyckte det var så otroligt roligt att lotta ut och få ge bort saker att jag inte kunde låta bli att ha en blog candy till.

Och julen och december är ju glädjens tid och jag älskar att glädja andra.Denna candy blir lite annorlunda.

Priset ingen produkt denna gång utan ett presentkort för två personer på valfri kurs hos Pysseldags. Denna candy har ett värde på inte mindre än 500:- och det är väl inte fy skam?! :)Regler:

1. Kopiera bilden ovan och lägg in på din blogg som ett inlägg eller helst i din sidebar (om du har en blogg). Har du ingen blogg är jag ytterst tacksam över om du sprider ordet om blog candyn muntligt eller på annat sätt. :)

2. Skriv en kommentar till detta inlägg när du bloggat om det med en länk till inlägget eller till din blogg men skriv då att den ligger i din sidebar. :)

3. Hoppas att du blir den lyckliga vinnaren som får ta med dig en valfri person att gå på kurs här.Kursen hålls hos Pysseldags på datum som vinnaren sen bestämmer tillsammans med sin lyckliga vän som får följa med.

Presentkortet kommer att skickas hem till vinnaren.Det som är synd för många är ju att det blir en ganska lokal tävling, men har man släkt eller bekanta i närheten av oss så är det väl ypperligt att passa på att åka och bo där och gå på kurs. Vi har ju kurser även på helgerna så det går alltid att anpassa tillfället. :)Så jag hoppas att ni vill vara med även i denna blog candy.Tävlingen håller på till 23.59 den 23:e december så att det blir som en extra julklapp på julafton när jag drar den lyckliga vinnaren. Till sist vill jag önska alla lycka till.

Kram


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!