15 dec. 2010

Ingen röst, men en hel del ro

Rösten är borta, hostan är här. Julen närmar sig och jag är kär. :)
Nej skämt åsido så har jag faktiskt hosta och rösten är borta. Det är inte vidare kul, men det är bara att göra det bästa för att kurera det med varma drycker och lite tabletter för att underlätta det mesta.I dessa lägen är det så skönt att man har jobbet hemma. Så jag sitter och jobbar i min takt och  kan gå klädd hur jag vill de dagar jag inte har kurser. :)Igår var jag hemma hos en väninna på pysselträff. Vi blev, som alltid, bjudna på mycket god mat och efter det pysslade vi lite. Jag visade en vikning på en underbar ask, samma som i helgen, och tjejerna verkade gilla den väldigt mycket. :)

Jag hade även med den nya PartyLitekatalogen som äntligen kommit. Så den ska skickas ut till de värdinnor som ska ha visning i januari. :) Vill du också vara värdinna och få plocka gratis ur katalogen, kontakta mig på pl(snabela)@pysseldags.com så hittar vi ett datum för din visning.Och glöm inte att det är åtta dagar kvar att kunna vara med i blog candyn att vinna ett presentkort för dig och en vän på valfri kurs hos Pysseldags.

Klicka på bilden ovan för att komma direkt till inlägget.Nu blir det att fortsätta jobba lite i lugn och ro medan jag fortsätter lyssna på A-ha och deras gamla hits.


Ha det bra allihop.

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!