3 dec. 2010

Förbereda för fullt inför Cupolen imorgon

Hej på er alla!


Då var det fredag igen. Veckorna springer i 200 knyck tycker jag. Det var måndag nyss.

Idag är det vackert här på östgötaslätten. Blå himmel syns lite, solen ger ett vackert sken genom molnen och det är snö och frost på precis allting. Fåglarna kvittrar och äter för fullt ute i fågelmataren samt i fågelhuset. Tvättmaskinen surrar ute i grovköket.Samtliga tre vinnare har varit jätteduktiga och hört av sig. En av vinsterna körde jag ut igår kväll efter min visning, som gick jättebra. :)Vinst C ska postas senast på måndag har jag tänkt och vinst A ska jag försöka dela ut imorgon när jag är ute. För imorgon är det ju evenemang på Cupolen i Linköping.En helt egen bilaga fick det i LinköpingsPosten igår och min och Designats gemensamma annons var med. 

Min första annons. Det är lite stort. :)Så jag ska stryka dukar idag, ta foto på allt pyssel som ska med imorgon, packa ner allt samt pyssla lite till inför imorgon. :)

Jag hoppas vi ses där imorgon. Designat kommer att ha försäljning, jag demar barnpyssel och så går det jättebra att boka in sig som värdinna för en PartyLitevisning (då får man en liten present).Nu ska jag ta tag i allt här.

Ha en underbar fredag!
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!