20 dec. 2010

Fler julsaker med Basic Grey

Då var det endast tre dagar kvar till julafton.
Nästan alla har fått in sin gran, om man väljer att ha en. Vår har varit inne länge, men den är konstgjord, men fin på sitt sätt. Bra när man är lite allergisk.
Idag tänkte jag visa en perfekt ask att göra för att lägga små presenter i. I detta fall julklappar. Man kan göra alla möjliga storlekar på dessa beroende på storleken på presenten man vill lägga i. Pappret är från Basic Greys Jovial, precis som igår. Pappret hittar du här i webshoppen.Stickersen är från samma ark som gårdagen.

Stansen till bottendelen är en Martha Stewart-stans.Och förutom askar har jag i år gjort fler och fler ornament och annat att hänga i vår gran. Den blir mycket mer personlig när man gör sitt eget pynt.


Dessa var jätteroliga att göra.

På denna har jag använt kvistpapper samt Shopkeeper.

Och här har jag använt fram- och baksida av pappret Scarf.
Man kan variera med flera papper om man vill eller endast ha ett enda. Det är endast fantasin som sätter stop.


Nu är det endast tre dagar kvar på blog candyn där man kan vinna presentkort för två personer.

Det slutar 23.59 den 23:e december och på julafton drar jag en vinnare.

Gå till inlägget och kommentera med ditt namn så är du med i utlottningen.Julkorten är nu klara, fotade, adresserade och frimärkta och kommer att postas imorgon. Skönt att ha det gjort. Ordning och reda. :)Nu ska jag mysa lite i soffan innan det blir en varm, skön dusch och bädda rent i sängen.Tack för alla fina ord ni skriver till mig.Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!