30 dec. 2010

Färgläggning & pysselträff

Igår kväll hade vi pysselträff här hemma.
Det var, som alltid, jättetrevligt.
Vi hade gjort det extra mysigt genom att tända marschaller vid öppningen till trädgården samt massor med doftfria teljus runtomkring på nedervåningen. Mysfaktorn var väldigt hög, om man frågar mig. :)Fem tjejer var vi som pysslade - Linda, Nina, Sunna och Karin. Nina pysslade ihop otroligt mycket och fint. Hon var den som var klart mest effektiv. Mycket imponerande. :) Karin färglade som besatt. Jättefint som alltid. Sunna gjorde nyårskort som blev jättefint. Linda började på en hel del saker, men blev inte klar. Och jag färglade lite samt började på ett projekt. :) Sen sprang jag lite och letade fram saker till tjejerna samt fixade fika.Och jag blev så bortskämd så.

Jag fick mineraler och ett presentkort på massage av Karin (tack vännen ♥) och en jättefin blomsterbukett som var dekorerad med glitter av Sunna (tack vännen ♥). Så himla gulligt och omtänksamt av er. :) Det var absolut inte nödvändigt.Vi pysslade till ca 00.15. Sen orkade vi inte mer. :) Då hade vi pysslat sen kl 18 (och jag lite tidigare).Kalle fikade med oss, vilket vi tjejer alltid uppskattar och tycker är trevligt. :)Katterna var också med emellanåt. Tjejerna kom och pratade lite och fanns en stol ledig hoppade Duracell upp och kelade lite. Men den som tog priset var Tudor. Han skulle vara med, han skulle vara i centrum och han skulle ha kel! Så var det bara. ♥ :)Han började redan när Linda och Nina kom. Han låg på bordet mellan dem och lekte och myste till fullo. Sen under kvällen kom han upp mer och mer på bordet, men det bästa var när detta foto togs. Då hoppade han upp vid Sunna och bara lade sig direkt på hennes motiv som hon höll på att måla och lade sig tillrätta med en gång och ville bli kelad med. Alla runt bordet började garva och tog foto på kelgrisen. :) Ni kan tro att han mår som en kung när det är pysselträffar.Idag har det blivit massfärgläggning. 13 motiv idag som stämplats, färglagts och monterats på bakgrund. Samtliga färglagda med Copic. Lite nya nyansvarianter har "uppfunnits" av mig under dagen (och skrivits ner eftersom jag har dåligt minne).Och som underhållning under färgläggningen har vi sett tre filmer.
Jag älskar verkligen att färglägga. Det är jätteskoj och mysigt. Och dessutom se hur motiven förändras från svartvita och platta till mer levande (tycker jag själv i alla fall) är underbart! Jag skulle kunna färglägga hur länge som helst. :) Men samtidigt kliar det i fingrarna att få göra saker av motiven när de är färglagda, vilket också är en härlig känsla. Att känna suget och inspirationen spira. :) Det är något speciellt.I måndags klippte jag mig. Min page hade blivit ganska lång och mina lockar orkade inte riktigt, så då blev det att jag klippte upp det en del i nacken så att det blev lite bobaktigt. Jag blev nöjd. :) Vi får väl ta en bild på det på nyårsafton när jag riktigt fixat till det. :)Om jag inte skriver mer här innan vill jag passa på att önska er alla ett gott slut på 2010 och ett underbart, rofyllt, fantastiskt och kreativt 2011. Må alla era önskningar infrias.Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!