23 dec. 2010

Digitalt God Jul

Som jag skrivit tidigare har jag inte hunnit göra julkort att skicka till alla som jag skulle vilja skicka till. Men så är det ibland. Så för att ha något att skicka till de som inte fick en pappersvariant gjorde jag ett digitalt julkort som även får vara med här för jag vill ju önska alla en god jul här med.

Motiven är riktiga stämpelmotiv som jag färglagt med Copic och sen skannat in och lagt in på en bakgrund som jag kopierat och klistrat ihop och gjort ett kort av. Det som är bra är att jag sen har dessa två motiv att göra kort av sen. :)


Jag hoppas ni får en underbar jul och att den t o m börjat bra för er.
Vi har det jättebra.
Och imorgon ska jag dra vinnaren av presentkorts blogcandyn. :)
Ha nu en mysig uppesittarkväll.

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!