16 dec. 2010

Boka in tis 28/12

Tisdagen den 28/12 från kl 18 och framåt har vi pysselkväll samt möjlighet att beställa PartyLiteprodukter.
Det kostar ingenting att komma och pyssla. Var och en bestämmer vad den vill pyssla med och tar med sig sina saker. Man får låna verktyg. Är det så att man behöver använda förbrukningsvaror betalar man en liten symbolisk summa för det.Det kommer att vara lite fika, så är du allergisk mot något är det bra om du säger till.
Det finns en reakatalog som man gärna får beställa ur. Skriv upp vad du vill ha, maila mig din beställning, betala in på BG 674-8230, så beställer jag sakerna den 29:e eller 30:e.

Och katalogen hittar du här. Massor med saker kommer att utgå, så är det något speciellt som du hittar i katalogen kan det vara bra att kolla med mig om det finns kvar efter nyår.Och teljuserbjudandet gäller hela december så det går jättebra att beställa även det.

Klicka på bilden för att kunna läsa vad det står. :)

Vi är redan tre stycken och jag vet fler som kommer att boka sig, så vänta inte för länge med att bestämma dig då vi inte kan vara hur många som helst p g a platsbrist vid för många personer. 
Man kan anmäla sig på Pysseldags hemsida, eller på FB.För er som inte kan komma, men som vill göra en beställning går det utmärkt.

Det är bara att maila mig. Adressen är pl(snabela)@pysseldags.comAlla är hjärligt välkomna.

Det kommer att vara tända ljus, men samtliga kommer att vara doftfria, så är du lite känslig är det ingen fara.Vågar du vänta?


Sov gott och ha en trevlig torsdag.

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!