14 nov. 2010

Strax på väg hem

I helgen har vi varit i Göteborg, eller rättare sagt Kållered hos svärföräldrarna.
Svåger med familj har också varit här.Vädret är inte alls skoj här, men vi har varit inomhus, så jag klagar inte. :)I fredags var det surströmmingsfest hos grannarna tillsammans med granngänget, som brukar träffas. God mat, god dryck och jättehärligt sällskap. Tack Mia och Jörgen för en jättehärlig kväll.Igår blev det IKEA för att handla ramar till Designat samt små jättebra papperskorgar som vi ska ha på kurserna. Det var en hel del folk i varuhuset. Tur att det är en hyfsat rimlig affär så det inte blev för trångt.Strax ska vi åka hem. Det är operarep för K och jag ska börja med storstädningen hemma. Det ska vara skinande rent inför advent, som är om två veckor.Idag är det fars dag. Grattis till alla pappor, framför allt min egen och till svärfar. <3

Jag vill slå ett slag för scrap/pysselträff lördagen den 4:e december. Kl 10-18 hos Pysseldags. Var och en bestämmer själva vad man vill pyssla med. Man får gärna låna Pysseldags verktyg gratis. Ett rejält och varierat sortiment av papper från Minelle finns till försäljning. Det kostar ingenting att komma och pyssla. Parkering finns det gott om bakom vår tomt och på uppfarten.

För att ha koll på antal platser behöver man anmäla sitt intresse. Detta kommer att kunna göras i kalendern på hemsidan, men vill du anmäla dig redan nu kan du göra det i kommentarsfältet till detta inlägg.

Välkommen. :)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!