2 nov. 2010

Stockholm City Scrapevent & fars dagkort

Vilken fantastisk helg vi haft!
Vi åkte mot Stockholm på fredagseftermiddagen, jag, Camilla, Sandra och Camillas sambo (tillika chaufför) Fredrik. Det gick överraskande bra med trafiken och vi lyckades få en bra "parkering" framför lokalen på Valhallavägen.

Vi lastade in och packade upp allt, samt kramade vår grekiska gudinna Fia (som haft Handarbetat).Jag tänkte inte berätta om hela helgen, utan bara konstatera att helgen varit helt fantastisk. Underbara människor, så kanonbra arrangerat. Jenny, Therese, Nettan och hennes man, för att inte tala om Fia och Peter. Att träffa dessa härliga människor och lära känna dem mer. Vi tipsade om varandras butiker och gick och handlade hos varandra. Vi pratade och skrattade och hade så skoj.Visst var vi trötta efter helgen, men det var verkligen värt det. Och jag längtar till nästa träff som är i mars. Det ska bli så otroligt kul att hälsa på och ha skoj. :) Och så fick vi ju lärt oss kortläsaren och lite finesser där. :)Och så har jag blivit uppgraderad till att vara ordinarie DT hos Designat. *jublar*Det enda som var lite tråkigt var att de två inspirationskort jag hade gjort och som vi hade med oss blev snodda. Någon tog dem någon gång på lördageftermiddagen. De kom aldrig tillbaka igen och ingen såg till dem när vi packade ihop sen heller. Mycket trist eftersom de skulle ge inspiration. Och hur kul är det när man är scrappare och ge bort någon annars som man dessutom stulit?!Så jag tänkte visa det kortet då som jag inte visat än men som någon annan då har. Det första kortet finns här att se.


Jag blev mycket nöjd med både det förra och detta så jag får väl försöka känna mig smickrad att de var så pass fina. Men annars är det mycket lågt att någon tagit dem.

Framför allt känner man sig lite otrygg och olustig, för man kan inte låta bli att tänka hur mycket annat som kan ha försvunnit i varuväg för Designat. Vi får hoppas på ingenting.På torsdag kl 18-21 finns jag på plats på Alkagatan 4 hos Designat. Vi kommer att ha erbjudanden om man anmäler sig till en eller flera kurser hos Pysseldags. Dessutom har Designat bra erbjudanden på bl a distresser. 39:-/st - gäller både dynor och refiller. Kanonbra priser!Nu ska jag blogga vidare här.

Ha det jättebra.

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!